home Homekeyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_rightKanale24 Tv - Shiko TV Shqip

Download Kanale24 Tv - Shiko TV Shqip for PC

folder_open Entertainment Latest version: 1.0.3 Updated:

check_circle Verified safe to install

file_download download apk 16.8 MB

star_rate Daily ratings on Google Play

Google Play statistics for Kanale24 Tv - Shiko TV Shqip
Developer Size Tags Daily ratings Total ratings Release Date Updated Total installs Score Version Content rating
Kanale24 Tv - Shiko Shqip Tv 16.6 MB 0 1,718 2018-03-18 2018-03-18 10,000+ 4.7 1.0.2 Everyone
Daily Ratings 0
To see the full description of Kanale24 Tv - Shiko TV Shqip, please visit on Google Play.
* Kanale24 Nuk Punon Per Android Poshte 5.0 *
Shikoni Kanale Shqiptare Live HD Dhe Pa Ngecje.
Ne Ju Ofrojme Mbi 300 Kanale HD Dhe Pa Probleme 24 Ore Online Dhe Me Pak Reklama Qe Nuk Jane Te Bezdishme :)
Nese Ndonje Kanal Nuk Punon Per Momentin Ju Lutem Provojeni Pas Pak Minutash Dhe Nese Nuk Ben Serisht Na Kontaktoni/Raportojeni Ate Kanal Dhe Jo Te Na Vlersoni Me 1* Nese Nje Kanal Nuk Punon Ose Ka Ndonje Problem Te Vogel.
Nese Keni Ndonje Problem Me Programin Na Kontaktoni Ne Facebook Dhe Ne Do Ju Ofrojme Nje Zgjidhje :)
Ne Do Ju Ofrojme Versione Te Reja Te Kanale24 Duke Rregulluar Problemet Qe Mund Te Dalin Ne Vazhdim Te Aplikacionit Dhe Duke Shtuar Funksionalitete Te Reja Dhe Me Shume Kanale :)
Shikim Te Kendshem Dhe Vlersojeni Me 5* Nese Ju Pelqen Gjithashtu Klikoni Ne Reklama Per Te Na Ndihmuar :)
App Name Developer Size Tags Daily ratings Total ratings Release Date Updated Total installs Score Version
Last Day on Earth: Survival — Craft & Zombie Kefir! 185.4 MB 2,526 2,903,451 2017-05-24 2019-03-17 50,000,000+ 4.5 1.11.8
Standoff 2 Axlebolt 424.4 MB 2,522 847,482 2017-07-19 2019-03-15 10,000,000+ 4.5 0.10.8
Launcher IOS 12 LuuTinh Developer 6.4 MB
1,719 227,386 2018-09-08 2019-03-17 5,000,000+ 4.8 2.3.8
Galaxy Attack: Alien Shooter OneSoft Studio 58.3 MB
1,492 957,434 2016-10-22 2019-03-17 50,000,000+ 4.6 7.15
Round Hit Good Job Games 33.4 MB
1,462 38,311 2018-12-13 2019-03-17 10,000,000+ 4.4 1.0.10
Special Forces Group 2 ForgeGames 223.3 MB
1,433 1,860,834 2016-07-11 2019-03-16 50,000,000+ 4.6 3.8
Helo: share Shayris, Quotes, WhatsApp status TopBuzz Global 22.4 MB
1,317 416,645 2018-06-03 2019-03-17 50,000,000+ 4.6 2.1.6.10
Crafting and Building GeneDe 88.6 MB
820 226,163 2019-03-17 5,000,000+ 4.3 8.9.91.15
War Machines: Free Multiplayer Tank Shooting Games Fun Games For Free 69.4 MB 799 616,614 2016-11-16 2019-03-18 10,000,000+ 4.6 4.7.0
PowerDirector Video Editor App: 4K, Slow Mo & More CyberLink.com 53.9 MB 674 882,223 2014-06-04 2019-03-17 50,000,000+ 4.5 5.3.2
YouCam Makeup - Magic Selfie Makeovers Perfect Corp. 70.1 MB 647 3,549,991 2014-08-07 2019-03-17 100,000,000+ 4.6 5.47.1
FaceApp Wireless Lab OOO 12.0 MB
622 444,295 2017-02-14 2019-03-17 10,000,000+ 4.4 3.3.1
NCERT Solutions, CBSE Board Paper, Class 6-12 Exam gradeup 10.2 MB 601 145,172 2017-06-12 2019-03-18 1,000,000+ 4.8 2.75
漫畫堂-全彩漫畫每日更新 MangaToon 14.1 MB
581 83,367 2019-03-16 5,000,000+ 3.9 1.4.0
The Sims FreePlay ELECTRONIC ARTS 33.8 MB 577 5,073,132 2012-02-14 2019-03-16 100,000,000+ 4.2 5.44.2