Kanale24 Tv - Shiko TV Shqip for PC

Kanale24 Tv - Shiko TV Shqip version 1.0.2

by Kanale24 Tv - Shiko Shqip Tv
Updated: 2018-03-18
File name: com.kanale24tv.PC.apk
Version: 1.0.2
Apk file size:
Whats new:
* Nuk Punon Per Android Poshte 5.0 *
Versioni i Pare :)
Na Vlersoni Me 5* Nese Ju Pelqen Kanale24 Dhe Nese Keni Probleme Mos Na Vlersoni Me 1* Po Na Kontaktoni Me e-Mail Ose Ne Facebook Qe Tju Ndihmojme :)

Download APK file directly from Google Play >>

Download apk file
Or: Get it on Google Play
Share with friends